Sinatra Show

til enhver festlig lejlighed....... 

 

 

Følg Sinatra Show og Thomas på facebook.

 

 


Ønsker man en pressemeddelse: kontakt venligst TT Booking 70701077Thomas Lilleøre født i Esbjerg 1984Først i 2004 da han var 20 år, sang han for første gang foran et publikum. Det var til en privatfest, hvor der skulle underholdes, og da Thomas året før havde forelsket sig i Sinatra's musik & The Rat Pack's underholdning blev det til en imitation af Frank Sinatra.

 

Han overraskende med sin stemme der var så tæt på Frank Sinatra som man kunne komme i Danmark.

 

Hefter tog det ene job det andet og i 2006 deltog han i TV2 succen "Scenen er Din" Han vandt desværre ikke. Men ikke desto mindre gjorde hans optræden på TV stor indtryk på seerne, hvilket var med til at fra at optræde i Esbjerg og omegn til at blive eftertragtet over hele landet på større og mindre scener.

 

Han fik i 2006 hovedrollen som Frank Sinatra i Odense Musicals teater opsætning af "Sinatra i Vegas"

 

Men et af hans største drømme blev til virkelighed da han tog til USA og fik 2 uger med fulde huse på "The Cobacabana nightclub" i underholdningenshovedstad Las Vegas med sit Sinatra Show.

 

2010 udgav han en Single "You're nobody till' somebody loves you" en gammel Dean Martin klassikker peppet up til en 2010 udgave med respekt for sangen og den gamle klassiske stil med Big Band.

 

I 2012 fulgte Albummet "Nice N' Easy" der kan streames på Spotify og Yousee Play og købes på Itunes.

 

 

I 2012 startede han et samarbejde med TTBooking og Randers Big Band og er optrådte med show/koncert, hvor han bringer 1960'ernes Las Vegas ud på de danske spille steder med "Frank Sinatra in Concert - A Tribute" en hyldest til Ol' Blue Eye's som var man tilbage på "The Sands Hotel".

 

 

I 2016 optrådte han sammen med Sanger & Entertainer Thomas Eje. Sammen havde de lavet en ny koncert/show "Croon N Comedy" hvor de to croonere levere klassikere på ægte Rat Pack maner. Med drinks, jokes og gode duetter.