Sinatra Show

til enhver festlig lejlighed....... 

 

 

Sinatra Show til enhver fest

 

Et festligt indslag til privatfest eller til større firmafester, passer til alt. Den lille fest med 10 gæster eller den store med 150 + gæster. Fars 60 eller 80 års fødselsdag, TEMA fest, Bryllup eller bare fest.

 

Thomas Lilleøre tager dig og dine gæster tilbage til tiden hvor det at være cool var en livsstil. Thomas´ stemme er så tæt op af Frank Sinatras som ikke hørt før. Og han synger selvfølgelig alle Ol' blue eyes klassikere.

Frank Sinatra var en fantastisk sanger, men for at gøre showet mere underholdende og sætte en Rat Pack stemning, tilfører han en fuld og chamrende Dean Martin. Det har vist sig at være en god blanding. For siden han startede i 2004 har hans Sinatra Show taget ham over hele Danmark, samt shows i Sverige, Tyskland og Spanien og optrådt i TV2's "SCENEN ER DIN" og han har sunget og optrådt i Las Vegas. Showet passer perfekt til eksemplevis bryllup, sølv/-guldbryllup, 30-90års fødeselsdag, firmafester og alle ja, alle slags fester.

 

Showet

 

Et underholdende show/indslag til enhver lejlighed på ca. 30 min.

 

Thomas Lilleøre synger og optræder som Frank Sinatra til din fest. Men tilføre samtidig en beruset Dean Martin med whiskey glas i hånden og jokes i "Rat Pack style". Hvilket gør det ret så underholdende. Et Show der tager dig og dine gæster tilbage til tiden hvor det at være cool var en livstil. Et autentisk show på engelsk.

 

Musikken kan leveres af orkester eller Backingtracks. Til de fleste privatefester eller mindre firmafester bliver der brugt backingtracks.

 

Thomas' backingtracks er indspillet med ægte bigband. Så lukker du øjenen så lyder det som en swingende Sinatra koncert.

 

 

Repatoir

 

Thomas synger selvfølgelig de største klassiskere såsom, "Fly me to the moon" " I've got you under my skin" "My Way" & "New York, New York". Hvis man har lyst og har en bestemt sang kan man selv vælge et par sange. Bare spørg, da Thomas har over 150 klassikere på repertoiret.

 

 

Send en mail for uforpligentende tilbud info@franksinatrashow.dk

eller ring 20733537

Thomas til privat fest. Brugt med tilladelse fra kunde.

Telefon20733537